A început lucrul la minifabrica Ursus

A început lucrul la minifabrica Ursus
Lucrările de amenajare a miniunităţii de producţie Ursus de la Cluj au demarat, aprobările necesare fiind deja obţinute, a informat conducerea Ursus Breweries.

Conceptul, designul, arhitectura şi identitatea unităţii vor fi dezvoltate împreună cu specialişti locali, precum biroul de arhitectură Asiza pentru proiectare, 3D Studio pe partea de design interior şi Atelier pe cea de dezvoltare de comunicare comercială.

"Faptul că întregul proces de producţie va putea fi urmărit îndeaproape va crea o experienţă memorabilă a berii. Continuăm astfel tradiţia fabricării berii în Cluj", a spus Grant McKenzie, vicepreşedinte de Marketing al Ursus Breweries. Noua identitate vizuală a viitoarei unităţi a fost aleasă cu 800 din cele 1.700 de voturi pronunţate, dintre cele trei variante de logo propuse.

Conducerea Ursus a anunţat în noiembrie închiderea vechii fabrici din cauza costurilor mari de exploatare. Gary Whitlie, preşedintele Ursus Breweries, a adăugat că în spaţiul respectiv vor apărea un restaurant, un bar şi o miniunitate de producţie. Ursus Breweries face parte din grupul SABMiller, cu sediul la Londra. Compania mai deţine fabrici la Buzău, Timişoara, Braşov şi are 1.700 de angajaţi.

(D.E.)

 

Comenteaza