Dedeman intră pe piaţa locală

Dedeman intră pe piaţa locală
Operatorii reţelei de bricolaj Dedeman vor intra din această săptămână pe piaţa clujeană. Magazinul din vecinătatea gării se deschide de vineri. Compania băcăuană se bate la Cluj pentru clienţi cu reţele ca BauMax, Praktiker, Arabesque sau Ambient, funcţionale de câţiva ani.

Înfiinţată în 1992, Dedeman a ajuns la o reţea de 21 de magazine cu 4.000 de angajaţi. Dedeman a preluat anul trecut 3,7 hectare din fosta platformă industrială din zona străzii Fabricii de Chibrituri, unde Tehnofrig deţinea 11,2 hectare. Constructorii au început lucrul în 2010, Dedeman având ca plan iniţial de a inaugura unitatea de la Cluj în februarie. Societatea Tehnofrig Imobiliare a obţinut o hotărâre de consiliu local care aprobă Planul Urbanistic Zonal ce reglemen-tează schimbarea destinaţiei fostei platforme industriale, care se transformă în zonă de comerţ-servicii.

În propunerile proiectanţilor aici apare şi un posibil parc de retail. Pe piaţa locală mai operează reţelele de profil Praktiker, Arabesque, Ambient, BauMax. Ultima are planuri pentru o nouă unitate care va fi realizată în Someşeni.

(D.E.)

 

Comenteaza