Endava angajează 50 de persoane şi caută sediu nou

Endava angajează 50 de persoane şi caută sediu nou
Compania de tehnologia informaţiei (IT) Endava va angaja 50 de persoane în acest an pentru a ajunge la 250 de angajaţi în Cluj. Societatea, care deţine acum spaţii în două imobile de birouri, vrea să îşi mute activitatea într-o singură clădire, unde ar avea nevoie de 3.000 mp.

"La Cluj avem cel mai mare centru operaţional, aici sunt concentrate capabilităţile noastre de management pentru România. Recunoaşterea Clujului ca un centru IT important în Europa de Est, dezvoltarea economică din ultimii ani şi zborurile directe către capitale europene aduc un avantaj important pentru operaţiunile grupului şi pentru clienţii străini. Strategia pe termen lung este să avem în Europa de Est mai multe locaţii de până la 400 de oameni. În următorii ani vizăm noi sedii în Sibiu, Târgu-Mureş sau Timişoara", a declarat Valentin Metzger, director executiv al Endava Romania. "Pe termen scurt şi mediu intenţionăm să angajăm oameni pentru 30 de poziţii şi să creştem echipa cu 50 de oameni până la finalul anului", a precizat George Anghelache, projects delivery manager.

Cele mai multe posturi sunt pentru programatori Java şi .NET, testeri, ingineri de suport, lideri de echipă, manageri de proiect. Endava va organiza la Cluj, între 9 şi 12 martie, interviuri şi cursuri de pregătire la Zilele carierei, manifestare pentru specialiştii din IT. Compania are sedii aici în Iulius Business Center şi pe str. Buftea, pe 1.400 mp. În 2012-2013, societatea planifică o mutare într-un sediu mai mare, de peste 3.000 mp. "Sper ca în perioada următoare să avem mai multe opţiuni la Cluj pentru o astfel de suprafaţă", a menţionat Metzger. Endava, companie de servicii IT cu sediul central în Londra şi sedii în Marea Britanie, SUA, România şi R. Moldova, a avut o cifră de afaceri anuală de 27 milioane de euro. Grupul are 600 de angajaţi, jumătate dintre ei în sediile din Cluj, Iaşi şi Bucureşti.

 

 

Comenteaza