Inaugurări în lanţ în mallurile Clujului

Inaugurări în lanţ în mallurile Clujului
Lanţurile de retail Massimo Dutti şi Tommy Hilfiger îşi deschid de joi unităţile la parterul Iulius Mall Cluj (IMC). Suprafaţa închiriabilă a complexului controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu va ajunge la 43.000 mp, după lucrările de reamenajare pentru noii chiriaşi, aflate în derulare.

Massimo Dutti, brand al grupului spaniol Inditex, ocupă 400 mp şi deschide la Cluj al doilea magazin din afara capitalei, după cel din Iulius Timişoara. Grupul spaniol Inditex, prezent în IMC cu brandurile Zara, Bershka, Pull and Bear şi Stradivarius, ajunge, cu inaugurarea Massimo Dutti, la o suprafaţă de 10.100 mp închiriată în reţeaua Iulius. Inditex deţine din toamnă 3.000 mp în IMC. Cealaltă unitate cu deschiderea programată în această săptămână, Tommy Hilfiger, va ocupa 150 mp în complexul comercial.

Suprafaţa desfăşurată a IMC este de 155.000 mp, ce include şi clădirea de birouri. Mallul avea la inaugurare o suprafaţă închiriabilă de 40.000 mp, iar după finalizarea lucrărilor aflate încă în derulare - urmează instalarea a cel puţin încă două branduri în lunile următoare - va ajunge la 43.000 mp, conform proiectului. "Zona Cărtureşti-KidsLand va fi reconfigurată pentru a răspunde cerinţei pieţei cu un nou concept, un format şi un decor atractive pentru copii. Librăria Cărtureşti doreşte să se extindă. Darea în folosinţă a întregului spaţiu se va face gradual, într-un interval de timp estimat între 5 şi 10 zile. Suprafaţa închiriabilă a shopping center-ului nu se modifică substanţial, ci se reconfigurează", au transmis reprezentanţii Iulius.

În celălalt mare complex comercial din Cluj, Polus Center, se pregăteşte deschiderea unei unităţi Humanic. Operatorul magazinelor de încălţăminte şi accesorii a anunţat deschiderea pentru 16 aprilie. După Bucureşti, Bacău şi Sibiu, Humanic deschide o unitate şi la Cluj, unde va ocupa 500 mp, potrivit datelor transmise de EHL Real Estate România, companie care administrează centrul comercial din Floreşti. Brandul cu 3.600 de angajaţi la nivel european comer-cializează mărci ca Alisha, Tommy Hilfiger, Geox, Funky Shoes, Buffalo, Puma, Unisa, Vigneron, Lacoste.

 

 

Comenteaza