Societatea Kunden Broker, lideră pe piaţa brokerilor de asigurare

Societatea Kunden Broker, lideră pe piaţa brokerilor de asigurare
Kunden Broker s-a poziţionat pe primul loc în clasamentul de asigurări de viaţă al brokerilor de asigurare de pe piaţa din România. Compania a atins un volum de prime intermediate de 26,97 milioane de lei, în creştere cu 42,22 % (în euro) comparativ cu anul precedent, a anunţat conducerea acesteia.

"Firma KundenBroker şi-a propus să devină un broker care să ofere clienţilor servicii pe termen lung şi care să creeze programe de asigurare în colaborare cu societăţile de asigurare, pliate pe necesităţile clienţilor. Kunden Broker a identificat o lacună mare pe piaţă, reuşind să transforme această oportunitate într-un avantaj. Până în acest moment consilierea pe termen lung a clienţilor a fost neglijată de multe firme de brokeraj, ajungându-se astfel mai mult la o maximizare a comisionului decât la o consiliere profesionistă a clientului", spun reprezentanţii societăţii.

"Pentru a ne folosi de această posibilitate, au fost decisive şi condiţiile interne ale firmei. Aceasta înseamnă integrarea tuturor managerilor, consultanţilor şi angajaţilor în acest fel al firmei. Politica de produs corectă, de a intermedia produse de asigurare exclusive şi mai ales garantate - Program de Asigurare cu Componentă de Economisire pentru Pensie, a ajutat mulţi clienţi să ia decizia corectă pentru viitorul lor financiar", au completat oficialii Kunden Broker.

"Suntem conştienţi de faptul că va fi o provocare şi mai mare confirmarea acestui loc şi crearea în continuare a unui avantaj în faţa concurenţei. Dorim să le oferim managerilor şi consultanţilor noştri posibilitatea de a participa la viziunea noastră pentru următorii ani. În acest sens, am luat încă de la începutul anului 2011 măsurile de precauţie, pentru a ne adapta optim noilor schimbări legislative de pe piaţa financiară românească. Nu doar cadrul legislativ, ci şi piaţa cere mai mult profesionalism şi mai multă competenţă din partea consultanţilor", a declarat directorul general Bernhard Neumaier (foto).

(D.E.)

 

Comenteaza