Sykes angajează 60 de oameni pentru centrul de la Cluj

Sykes angajează 60 de oameni pentru centrul de la Cluj
Americanii de la Sykes vor să angajeze 60 de persoane în acest an pentru centrul de servicii din Sigma Center, au menţionat reprezentanţii companiei. Societatea de furnizare de soluţii de management şi servicii Business Process Outsourcing se extinde în primăvară în imobilul de birouri.

Sykes a ajuns luna trecută la 350 de angajaţi. "Creştem. Planurile noastre sunt de a angaja încă 60 de persoane în acest an. În prezent, se construiesc noi spaţii de birouri în Sigma Center. O nouă aripă în clădire va fi gata pentru noi în martie", a menţionat, pentru ZIUA de CLUJ, Peter Turi, director general pentru Europa de Est.

Poziţiile pentru reprezentanţi de servicii pentru clienţi sunt disponibile pentru cunoscători ai limbilor franceză, germană, italiană, spaniolă şi portugheză. Sykes şi-a inaugurat centrul în august 2010, cu 250 de angajaţi şi cu estimări pentru 300 până la finalul anului. La sfârşitul lui 2011 centrul de servicii ar putea ajunge la 500 de oameni, anunţau la deschidere oficialii companiei. Pentru sediul din Cluj, Sykes a ocupat 2.000 mp, dar, potrivit declaraţiilor repre-zentanţilor companiei, în următorii doi ani aceasta va avea nevoie de 4.000-5.000 mp. Proprietarii imobilului Sigma lucrează la supraetajarea clădirii, căreia i se adaugă un etaj de 2.000 mp, destinat celor de la Sykes.

 

 

Comenteaza