Trainer pentru FBI la Cluj

Trainer pentru FBI la Cluj
Jim Bagnola, profesor american de leadership şi managementul schimbării, va veni la Cluj-Napoca în această săptămână pentru a susţine un curs pentru managerii şi antreprenorii locali.

Bagnola va prezida conferinţa "Leading is Everybody's Business", care va avea loc pe 13 aprilie, la Şcoala Internaţională Cluj, din cartierul Gheorgheni, între orele 9:30 şi 18:00. "Locaţia nu a fost aleasă întâmplător. Jim Bagnola a fost atât de impresionat de vizita sa la Şcoala Internaţionala Cluj cu ocazia evenimentului la care a participat anul trecut, încât a decis să includă un capitol despre şcoală în cartea sa, "The Art of Becoming a Professional Human Being", a precizat Simona Baciu, fondatoare a Şcolii Internaţionale Cluj.

Ea va primi din partea lui Bagnola distincţia de Ph.B- Professional Human Being, au precizat reprezentanţii instituţiei. Acesta este Senior Partner la Leadership Group SUA, trainer pentru organizaţii sau companii precum NASA, FBI sau Shell. "Jim Bagnola este cotat ca fiind unul din cei mai buni traineri de leadership, având o experienţă de 30 de ani şi clienţi din peste 80 de ţări", arată reprezentanţii Şcolii Internaţionale Cluj. Acesta a fost prezent pentru prima dată la Cluj la sfârşitul anului trecut, pentru un seminar organizat la hotelul West City. Bagnola a susţinut un seminar ieri, la Timişoara.

 

 

Comenteaza