Ursus dă drumul la şantierul minifabricii din Cluj

Ursus dă drumul la şantierul minifabricii din Cluj
Lucrările de construire a berăriei Fabrica de Bere Ursus, ce va fi ridicată pe spaţiul fostei fabrici de bere, încep miercuri, a anunţat ieri conducerea producătorului Ursus Breweries.

"Clujul joacă un rol important în viaţa companiei şi, aşa cum am promis, continuăm tradiţia fabricării berii Ursus aici. "Fabrica de Bere Ursus este un proiect pentru clujeni făcut alături de clujeni", au menţionat reprezentanţii Ursus. La evenimentul de miercuri participă şi preşedintele Ursus Breweries, Gary Whitlie (foto). Lucrările de amenajare a miniunităţii de producţie Ursus de la Cluj au demarat, aprobările necesare fiind deja obţinute, a informat conducerea Ursus Breweries.

Conceptul, designul, arhitectura şi identitatea unităţii sunt dezvoltate împreună cu specialişti locali, precum biroul de arhitectură Asiza pentru proiectare, 3D Studio pe partea de design interior şi Atelier pe cea de dezvoltare de comunicare comercială. Noua identitate vizuală a viitoarei unităţi a fost aleasă cu 800 din 1.700 de voturi pronunţate, dintre cele trei variante de logo propuse. Conducerea Ursus Breweries a anunţat în noiembrie închiderea vechii fabrici din cauza costurilor mari de exploatare. Whitlie a precizat că în spaţiul respectiv vor apărea un restaurant, un bar şi o miniunitate de producţie. Ursus Breweries face parte din grupul SABMiller şi deţine fabrici la Buzău, Timişoara, Braşov, cu 1.700 de angajaţi.

(D.E.)

 

 

Comenteaza