Accident cu un mort pe DN1, în Bologa

Accident cu un mort pe DN1, în Bologa
O persoană a murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier petrecut ieri după-amiază în localitatea clujeană Bologa din comuna Poieni, între Huedin şi Ciucea.

Accidentul a avut loc pe DN1 E60, care face legătura între Cluj-Napoca şi Oradea şi care este considerat, conform statisticilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, drept cel mai periculos drum din judeţ. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Acidentul s-a petrecut în jurul orei 14:30, când şoferul care se deplasa din Oradea spre Cluj a încercat o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite, între care una era pasager în autoturismul care a provocat accidentul, apoi şoferul şi un pasager din maşina care se deplasa regulamentar. Una dintre persoanele care au fost rănite a decedat ulterior, în ciuda eforturilor personalului medical ajuns de urgenţă la faţa locului.

(D.E.)

 

Comenteaza