Fostul vicepreşedinte al Băncii Transilvania Claudiu Silaghi a încetat din viaţă

Fostul vicepreşedinte al Băncii Transilvania Claudiu Silaghi a încetat din viaţă
Omul de afaceri clujean din Top 300 Capital a decedat la clinica AKH din Viena.

Fostul vicepreşedinte al Băncii Transilvania Claudiu Silaghi a decedat astăzi, la clinica AKH din Viena. Silaghi suferise în 31 decembrie 2010 un atac vascular cerebral.

Omul de afaceri clujean a suferit o cădere nervoasă, iar mai apoi atacul cerebral, conform apropiatilor săi şi din cauza anchetei care îl viza în legătură cu o acţiune de manipulare a pieţei de capital.

În 7 februarie 2011, clubul Rotary Parc Cluj făcuse publică o scrisoare deschisă prin care îşi arăta susţinerea pentru Silaghi şi pentru alţi doi membri ai clubului anchetaţi în diverse cauze.

Claudiu Silaghi deţinea o avere estimată la 40 milioane de euro de către revista Capital. El avea acţiuni la Star Lubricants şi BT, fiind de altfel membru în Consiliul de Administraţie al Băncii.

"Acest eveniment extrem de nefericit mi-a produs o enormă emoţie şi nu doar mie, ci şi multor oameni din grupul BT care erau apropiaţi de Claudiu. Eu am pierdut un prieten foarte bun, iar Banca Transilvania a pierdut pe unul din fondatorii ei şi pe un artizan al tot ceea ce este astăzi această
institutie. Sunt alături de toată familia îndurerată acum şi pe viitor. Dumnezeu să-l odihnească!", a spus omul de afaceri Horia Ciorcilă.

Comenteaza