Ce poţi face în weekend

Ce poţi face în weekend
Clujenii se vor putea delecta în acest sfârşit de săptămână cu recitaluri Haddaway şi Direcţia 5, dar şi cu meciuri de fotbal american.
Cei cu chef de distracţie, cultură sau o combinaţie a celor două au ocazia să participe în acest weekend la evenimente diverse - de la un dans-omagiu pentru Michael Jackson până la concerte cu Haddaway sau Direcţia 5 la Turda ori la Bonţida.

Piaţa Matei Corvin va fi animată duminică, 29 august, între orele 20:30 şi 22:00, cu un spectacol de dans-omagiu în memoria artistului Michael Jackson. În această zi, el ar fi împlinit 52 de ani. “Ne-am gândit că ar fi frumos să nu lăsăm să treacă o zi memorabilă ca aceea de 29 august 2010 fără să-l celebrăm prin dans pe cel ce a fost unul dintre geniile muzicale ale vremii noastre! Începând cu ora 20:30, vom încerca să rupem o bucăţică dintr-un dans de-al artistului şi să-l punem în scenă pe una dintre arterele principale ale oraşului. Vă aşteptăm cu drag să ne susţineţi sau, chiar mai mult, să dansaţi alături de noi!”, detaliază organizatorii evenimentului.

Zilele Turzii, care sunt serbate sâmbătă şi duminică, îl vor avea ca invitat special pe Haddaway, artist care va încânta spectatorii, sâmbătă seară, cu hiturile sale atât de populare în anii ’90. Alături de Haddaway, pe scenă vor urca, începând cu ora 19:00, formaţiile Şuie Paparude şi Taxi. Programul Zilelor Turzii include expoziţii de artă, canine şi columbofile, vernisaje, simpozioane şi decernări de premii. Demonstraţii gastronomice, iluzionism, târg de antichităţi, dar şi un concert al trupei Direcţia 5 sunt câteva dintre manifestările din cadrul Zilelor Culturale Bonţidene, care se desfăşoară, sâmbătă şi duminică, la Castelul Banffy din localitatea clujeană. În satul Boian din comuna Ceanu Mare va avea loc duminică sărbătoarea Fiii satului. Evenimentul include atât o horă tradiţională a satului, cât şi un spectacol folcloric.

Librăria Diverta va găzdui azi, de la ora 17:00, lansarea primului volum de “poerezii”, intitulat “Surogat”, al lui Sorin-Mihai Grad. Amănunte despre cartea lui Grad pot fi aflate pe blogul său, www.surogat.egophobia.ro. Volumul este scos pe piaţă de o nouă editură, Herg Benet Publishers. A doua etapă a primului campionatnaţional de fotbal american va avea loc duminică, începând cu ora 8:00. Meciurile se vor disputa pe terenul din cartierul Gheorgheni, strada Alexandru Vaida-Voievod (lângă cartodrom). Mai multe detalii despre competiţie pot fi aflate accesând pagina de internet cluj-crusaders.ro.

Comenteaza