Bayern vine la Cluj cu doar 15 jucători!

Bayern vine la Cluj cu doar 15 jucători!
Campioana Germaniei ajunge astăzi la Cluj pentru meciul cu CFR din grupa E a Ligii Campionilor. Decimaţi de accidentări, nemţii vor deplasa un lot de doar 15 fotbalişti.
Jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei Bayern München, adversara de mâine a campioanei CFR în Liga Campionilor, vor ajunge la Cluj-Napoca în cursul zilei de astăzi.

Nemţii vor face deplasarea cu o cursă charter şi vor ateriza la ora 14:05. Campioana Germaniei se va caza la hotelul Opera Plaza, unde va ocupa 60 din cele 64 de camere. Din lotul care va ajunge la Cluj vor lipsi vedetele Franck Ribery, Arjen Robben, Miroslav Klose, Ivica Olic, Diego Contento sau Mark van Bommel, accidentaţi, în timp ce Holger Badstuber este incert. Potrivit site-ului oficial al echipei din München, nemţii vor deplasa un lot de doar 15 jucători pentru meciul cu CFR. Din informaţiile noastre, germanii vor aduce totuşi la Cluj 18 fotbalitşti, însă probabil câţiva dintre ei vor fi juniori.

Antrenorul echipei germane, Louis van Gaal, va susţine conferinţa de presă oficială dinaintea partidei la hotelul la care sunt cazaţi, începând cu ora 15:30. Antrenamentul oficial al celor de la Bayern München se va desfăşura de la ora 18:00 pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Partida CFR Cluj – Bayern München va avea loc mâine seară, de la ora 21:45. Echipa germană va părăsi România joi dimineaţa.

(D.S.)

Comenteaza