De la Dani, cu dragoste: “Sunt fanul lui Gigi Becali”

De la Dani, cu dragoste: “Sunt fanul lui Gigi Becali”
Transferat în Grecia la Iraklis Salonic în urmă cu câteva zile, Ricardo Dani (foto) rămâne cu gândul la CFR şi le ţine pumnii foştilor coechipieri în confruntările din grupele Ligii Campionilor.
Mijlocaşul dezvăluie, însă, că este un fan declarat al finanţatorului Stelei, Gigi Becali, şi că va susţine şi echipa “roş-albastră” în meciurile din Europa League.

Fotbalistul crede că foştii săi coechipieri de la CFR vor duce bătălia pentru ocuparea locului 3 cu campioana Elveţiei, FC Basel. “Mi-a părut rău că am plecat de la CFR, am lăsat mulţi prieteni, iar sufletul meu va rămâne tot timpul acolo. Îmi pare rău că nu joc în Liga Campionilor, dar sper ca echipa să treacă de faza grupelor. Cred că au şanse, se vor bate cu Basel pentru locul 3. Locul 2 e mai dificil de obţinut”, a declarat Dani, revenit pentru câteva zile în ţară.

Deşi “feroviarii” au luptat în ultimele sezoane cu Steaua pentru primele locuri în Liga I, portughezul afirmă că nu i-ar displăcea ca Gigi Becali să îi fie patron în viitor. “Îmi place mult de Gigi Becali, mă amuză, sunt fanul lui numărul unu. Poate îmi va fi patron, nu se ştie ce se va întâmpla în viitor. Eu ţin cu CFR, dar şi cu Steaua în Champions League sau Europa League”, a mai spus fostul “feroviar”. Dani a evoluat trei sezoane şi jumătate la CFR Cluj, iar săptămâna trecută a semnat un contract pe doi ani cu grecii de la Iraklis Salonic.

(D.S.)

Etichete
Comenteaza