Fotbaliştii “feroviari” au lansat Football Manager 2011

Fotbaliştii “feroviari” au lansat Football Manager 2011
O parte dintre fotbaliştii echipei CFR Cluj au participat aseară la lansarea în România a jocului Football Manager 2011 – varianta pentru PC. La evenimentul care a avut loc în incinta Polus Center au fost prezenţi Nuno Claro, Cadu, Kivuvu, Bud şi Traore.
Cei cinci jucători au fost solicitaţi de câţiva fani pentru autografe şi fotografii. “Este un joc extrem de captivant, cel mai bun din serie, cu o bază de date actualizată la zi. Pentru România oferă echipe din Liga I şi Liga a II-a. Printre noutăţile aduse de noua variantă se numără conectarea cu Youtube şi Twitter”, a explicat Mihai Andrieş, head research-er al Sports Interactive Romania.

“Unul dintre atacanţii echipei CFR Cluj, Traore, este cel mai promiţător jucător din România, la nivelul jocului”, a adăugat Andrieş. Fotbaliştii echipei clujene prezenţi la eveniment au fost invitaţi să testeze noul Football Manager în faţa fanilor. Bud şi Nuno Claro au ales echipa, iar jocul a rulat timp de câteva minute. “Am mai jucat, voi încerca noua variantă, cred că va fi mai bună decât cea de până acum. Voi putea spune mai multe după ce voi testa jocul în întregime”, a spus atacantul “feroviar” Cristi Bud.

Evenimentul a fost întrerupt preţ de câteva clipe de un suporter al Universităţii Cluj care le-a reproşat fotbaliştilor faptul că la meciul cu Dinamo suporterilor dinamovişti nu le-a fost permis accesul în peluza rezervată galeriei oaspete. “V-a fost frică de noi”, a spus fanul, fără să primească vreo replică din partea fotbaliştilor.

Comenteaza