Iuliu Mureşan: "Luni în Gruia se joacă finala de campionat" VIDEO

Iuliu Mureşan:
Luni, în Gruia, se joacă finala campionatului. Aşa spune Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, despre partida cu FC Vaslui. Mureşan spune că nu se fereşte de cuvinte mari, pentru că cele două echipe sunt cele mai bune din acest sezon.

Iuliu Mureşan crede că alb-vişiniii vor face o partidă mare cu FC Vaslui, în ciuda faptului că echipa moldovană vine la Cluj după ce a demolat-o pe Dinamo pe teren propriu şi a remizat la Roma, cu Lazio, în Europa League

"Un meci nu seamănă cu celălalt. La momentul de faţă cele mai bune echipe, cu cele mai bune loturi din campionat sunt fără discuţie FC Vaslui şi CFR Cluj. Pputem spune că este o finală de campionat", spune Mureşan.

Jucătorii feroviari sunt şi ei optimişti: "Trebuie să ne concentrăm asupra muncii noastre, să facem tot ce putem pentru a câştiga meciul. Cred că va fi un meci bun, un meci deschis, sper să câştigăm", spune Beto.

Partida dintre CFR Cluj şi FC Vaslui va avea loc luni de la ora 21:30 pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmisă livetext de ziuadecj.ro.

Comenteaza