“Super-transferurile” Stelei nu-i sperie: “Doar de Mioveni mi-a fost teamă!”

“Super-transferurile” Stelei nu-i sperie: “Doar de Mioveni mi-a fost teamă!”
Florian Walter a trasat obiectivul pentru meciul cu Steaua, cel puţin un egal, şi spune că doar înaintea partidei cu Dacia Mioveni a avut emoţii.

Campania "Steaua, echipă invincibilă" nu-i sperie pe oficialii Universităţii. Florian Walter a aruncat mănuşa, anunţând că a avut emoţii doar înaintea meciului cu Dacia Mioveni, unde juca practic în necunoscut. Acum, se declară încrezător în şansele echipei sale la Ploieşti, cu Steaua, şi anunţă că "U" va obţine cel puţin un egal în faţa formaţiei bucureştene, care a transferat 12 jucători în această vară.

Bucureştenii pariază cu viaţa pe o victorie în faţa Universităţii. "Dacă mă bate «U», mă duc să mă împuşc!", anunţa Gigi Becali pariul total pe succesul formaţiei pe care o păstoreşte. Cele 12 transferuri efectuate în această vară îi fac pe bucureşteni să nu-şi închipuie alt rezultat decât victoria cu "U". În cealaltă tabără, optimismul atinge cote la fel de înalte. Florian Walter, finanţatorul Universităţii, anunţă că meciul cu Dacia Mioveni a produs mai multe emoţii în tabăra "Şepcilor roşii" decât cel cu Steaua, având în vedere că echipa debuta în noul sezon pe terenul unei nou-promovate.

Walter e convins că victoria cu Rapid a fost doza de adrenalină de care echipa avea nevoie, iar meciul cu Lazio i-a "călit" pe Cojocnean şi colegii săi pentru marile confruntări. "Mi-a fost mai frică de meciul cu Mioveni decât mi-e acum de cel cu Steaua, vă spun sincer. Era prima etapă, jucam pe terenul unei nou-promovate, ei veneau cu mare aplomb. Acum mergem la victorie sau egal, nici nu mă gândesc la altceva. Victoria cu Rapidul ne-a dat mare încredere, iar meciul cu Lazio a scos în evidenţă multe aspecte pozitive. Cei de la Steaua au adus, într-adevăr, jucători cu valoare, dar nu poţi face o echipă în două săptămâni, să fim serioşi. Nouă ne-a luat şapte luni să ne închegăm şi mai avem încă de lucru", a spus Walter.

Singura emoţie când vine vorba de meciul cu Steaua e gazonul arenei "Astra" din Ploieşti, anunţă Walter, care i-a lăudat pe elevii lui Ionuţ Badea pentru prestaţia din unele momente ale partidei cu Lazio. "Cu Lazio au fost multe momente în care am jucat de la egal la egal. Poate un 3-2 pentru ei ar fi fost un scor corect. Am avut gol valabil şi penalty neacordat, chiar jucătorii lor au recunoscut şi s-au mirat că am venit să jucăm fotbal, nu să ne baricadăm în apărare. Acum mergem să ne luăm la trântă cu Steaua, nu va fi uşor, dar sperăm să fie mulţi fani aproape de noi. Ambele echipe sunt tehnice, joacă rapid şi direct pe poartă, rămâne doar să ne ajute şi gazonul, să fie în cele mai bune condiţii la ora jocului", a spus Walter.

Meciul dintre Steaua şi "U" Cluj se va disputa duminică seara, de la ora 20:30, pe stadionul "Astra" din Ploieşti, întrucât bucureştenii au fost sancţionaţi cu suspendarea terenului ca urmare a incidentelor din finala Cupei României, din sezonul trecut. După două etape, "U" are maximum de puncte, în timp ce Steaua a acumulat un egal şi o victorie, ambele cu echipe nou-promovate: Voinţa Sibiu, respectiv Dacia Mioveni.

Steaua, mare favorită la pariuri

Formaţia antrenată de Ronny Levy are o cotă de 1,50 la casele de pariuri pentru o victorie la meciul cu Universitatea Cluj. În schimb, cei care mizează pe un succes al "studenţilor" vor încasa de 6,15 ori suma încasată! Şi un egal este considerat puţin probabil de către bookmakeri, cota pentru un joc nul fiind 3,75.

 

 

Comenteaza